Miyosmart: Revoluční řešení pro dětskou myopii – nyní 1+1 gratis!

Říj 31, 2023

Dioptrické brýle jsou dnes mnohem více než jen pomůckou pro korekci zraku. Zejména u dětí, které trpí krátkozrakostí (myopií), hledají rodiče řešení, které nejen koriguje zrak, ale také brání progresi této oční vadě. Jedním z nejnovějších a revolučních řešení pro dětskou myopii je Miyosmart.

Miyosmart – Co to je?

Miyosmart je inovativní systém dioptrických brýlí určených pro děti s krátkozrakostí. Tato technologie byla vyvinuta s ohledem na dětské potřeby a záměrem zabránit progresi myopie. Krátkozrakost u dětí je významným zdravotním problémem, který se v posledních letech stává stále běžnějším. Myopie může vést k vážným problémům s očima v budoucnosti, a proto je důležité ji včas řešit.

Jak Miyosmart funguje?

Miyosmart brýle využívají pokročilou technologii, která kombinuje dioptrické čočky s průhledným materiálem, který refraktuje světlo tak, aby se zmenšil tlak na oči. Tímto způsobem se snižuje riziko progrese myopie. Navíc tyto brýle byly vyvinuty s ohledem na pohodlí a stylový design pro děti, což znamená, že budou nosit brýle s radostí.

Miyosmart – Klíčové výhody pro děti

Prevence progrese myopie: Miyosmart brýle byly klinicky ověřeny a ukázaly se jako efektivní v prevenci progresi krátkozrakosti u dětí.

Komfort a pohodlí: Brýle byly navrženy tak, aby byly co nejpohodlnější pro děti. Dětské dioptrické brýle Miyosmart se snadno nosí a nepřinášejí nepříjemné tlaky.

Dětské dioptrické brýle Miyosmart představují inovativní a účinné řešení pro prevenci progresi krátkozrakosti u dětí. Jsou navrženy s ohledem na zdraví, komfort a stylový vzhled dětí, a proto jsou výbornou volbou pro rodiče, kteří chtějí chránit zrak svých potomků. Myopie nemusí být nevyhnutelným osudem, a s Miyosmart brýlemi mohou děti vidět svět v jasné perspektivě.

Miyosmart nyní v akci 1+1 gratis!

Ve spolupráci s s firmou HOYA LENS pro podporu produktu lze nyní získat druhý pár brýlí se samozabarvovacími nebo slunečními čočkami Miyosmart zdarma! Pokud děti nosí speciální tmavé brýlové čočky během venkovních aktivit, jejich zorničky se rozšiřují více, než kdyby používaly průhledné MiYOSMART. Podle evropské studie bylo zjištěno, že tento produkt účinněji snižuje riziko progresivní krátkozrakosti u dětí s rozšířenými zorničkami. Využitím akce Miyosmart 1+1 zdarma ušetříte více než 9 000 Kč, tak neváhejte a navštivte nebo kontaktuje nejbližší pobočku Eurooptik ještě dnes!

Další články

Email

eurooptik@seznam.cz

Partnerské prodejny

Adresa

Žižkovo nám. 120/2
Prostějov, 796 01
Česká republika