Benefitní programy

Zář 25, 2023

Jak využít pojištění a další benefitní programy pro nákup dioptrických brýlí
V tomto článku se podíváme na to, jak můžete využít benefitní programy a pojišťovnu k nákupu kvalitních dioptrických brýlí a proč je měření zraku klíčové pro tento proces.

Benefitní Programy a Pojišťovny

Od srpna 2019 pojišťovny ve většině případů na brýle nepřispívají, přesto se několik výjimek najde. Brýlové čočky hradí pojišťovna do 17 let včetně. Nad 18 let v případě dioptrií vyšších než +- 10dpt.

Benefitní programy mohou nabídnout různé výhody, včetně pokrytí nákladů na dioptrické brýle. Důležité je zjistit, jaké konkrétní výhody a slevy jsou součástí vašeho pojištění.

Naše optika Eurooptik podporuje hned několik benefitních programů: Sodexo, Edenred, Benefit Plus, Unišek, Benefity a.s., Rodinný Pas, Holiday Pas, Senior Pas, Benefit Management nebo Gusto Karta.

Před využitím benefitního programu si vždy zkontrolujte podmínky a omezení týkající se nákupu dioptrických brýlí. Dále je důležité pravidelně provádět oční vyšetření a měření zraku, abyste mohli využívat výhody těchto programů a zabezpečit si co nejlepší zrakovou korekci.

Měření Zraku

Předtím, než budete moci využít výhod benefitního programu na nákup dioptrických brýlí, je klíčové provést měření zraku. Optometrista nebo oční lékař vám provede komplexní oční vyšetření a určí, jaké dioptrické hodnoty potřebujete pro optimální vidění.

Měření zraku je základní kamenem pro správnou korekci zraku. Bez přesných dioptrických hodnot by brýle nemohly plnit svou funkci a mohlo by to vést k nepohodlí a problémům s viděním. Díky měření zraku budou vaše brýle přesně přizpůsobeny vašim potřebám.

Další články

Email

eurooptik@seznam.cz

Partnerské prodejny

Adresa

Žižkovo nám. 120/2
Prostějov, 796 01
Česká republika